Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Met spoed op zoek naar een GSM reparatie? Wij zijn u er graag mee van dienst, we zorgen voor een reparatie wanneer het u uitkomt, met of zonder afspraak. Wij zorgen ervoor dat uw GSM vakkundig en professioneel wordt gerepareerd . Gaat het om een geavanceerde smartphone waarvan het scherm het niet meer doet of is er wat anders aan de hand? Geen probleem, wij zorgen voor een vakkundige GSM reparatie zodat de telefoon het snel weer doet.

GSM reparatie wanneer het u uitkomt

We voeren de GSM reparatie uit wanneer het u uitkomt. Kunt u uw telefoon eigenlijk niet missen en is het daarom van belang dat we daar snel aan werken? We zorgen ervoor dat u de telefoon zo kort  mogelijk hoeft te missen, zodat u na de GSM reparatie direct weer aan de slag kunt. Uiteraard kunnen we een dag afspreken waarop u de telefoon langs brengt. We zorgen ervoor dat onze monteurs beschikbaar zijn en we de telefoon snel weer repareren. U zorgt op die manier voor een GSM reparatie, zonder dat u de telefoon lang kwijt hoeft te zijn.

Geen voorrijkosten

We komen gewoon bij u langs om de telefoon op te halen, zodat we de GSM reparatie uit kunnen voeren. Uiteraard berekenen we geen voorrijkosten. We zorgen er in plaats daarvan voor dat we de ritten op een slimme wijze inplannen. We proberen met een enkele rit meerdere telefoons op te halen, zodat we de kosten kunnen drukken en we u op een voordelige manier van dienst kunnen zijn. Dit betekent dat u een scherpe prijs voor de GSM reparatie betaalt, zonder dat u zelf de deur uit hoeft om de telefoon af te komen geven.

GSM reparatie zonder verzendkosten

Zodra we klaar zijn met de GSM reparatie brengen we de telefoon bovendien gewoon weer bij u langs. We plannen opnieuw een slimme route in, zodat we u daar ook geen verzendkosten voor in rekening hoeven te brengen. In plaats daarvan betaalt u bij ons alleen voor de GSM reparatie, wij zorgen er op een voordelige manier voor dat u weer gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon en u daar optimaal plezier van heeft. Toe aan een GSM reparatie? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledige reparatie met originele onderdelen, uiteraard inclusief een goede garantie.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Eeftinksweg 8
7541 WE Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week