Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Toe aan een iPad reparatie, zonder dat u daar lang op hoeft te wachten? Wij zorgen voor een goede garantie op de iPad reparatie, bijvoorbeeld door gebruik te maken van originele onderdelen. Daarnaast zijn we 6 dagen per week beschikbaar, waardoor we u ook buiten de bekende kantooruren van dienst kunnen zijn. We zorgen er daarmee graag voor dat u kunt rekenen op een goede iPad reparatie, terwijl u aan de andere kant een scherpe prijs betaalt. Benieuwd hoe snel we uw iPad kunnen repareren? U kunt online uw reparatie aanmelden of vrijblijvend contact opnemen.

Garantie op iPad reparatie

We verzorgen niet alleen een vlotte iPad reparatie, we zorgen er daarnaast voor dat u kunt rekenen op een goede garantie. Dit betekent dat we er op een vakkundige manier voor zorgen dat u weer gebruik kunt maken van uw iPad. Is het scherm kapot of is er wat anders aan de hand? Geen probleem, wij gaan er graag mee aan de slag. We zorgen er met een iPad reparatie voor dat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw tablet. Uiteraard hebben we de kennis van zowel de eerste iPad, de iPad 2, de iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Pro en andere modellen. Ook de iPad Mini heeft voor ons geen geheimen.

Originele onderdelen

We maken tijdens de iPad reparatie uitsluitend gebruik van originele onderdelen, waarmee we ervoor zorgen dat deze weer werkt zoals u dat gewend bent. Onze monteurs halen regelmatig een nieuwe iPad uit elkaar om na te gaan welke onderdelen erin zitten. Op die manier zijn we goed op de hoogte van de onderdelen die we in dienen te kopen, om u er goed mee van dienst te zijn. U kunt tijdens de iPad reparatie rekenen op originele onderdelen, zodat de iPad weer werkt met de betrouwbaarheid die u van Apple kent.

6 dagen per week beschikbaar

We zijn 6 dagen per week beschikbaar voor uw iPad reparatie, we houden ons wat dat betreft niet aan de bekende kantooruren. Wilt u er in de avonduren of in het weekend voor zorgen dat we de iPad zo snel mogelijk repareren? We komen deze bij u ophalen en brengen de iPad weer netjes bij u langs, zodat u er zelf niet de deur voor uit hoeft. Direct een iPad reparatie inplannen? U kunt uw apparaat online aanmelden en aangeven wanneer het u uitkomt dat we langskomen om de tablet op te halen.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Heutinkstraat 4 A
7512 GMEnschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week