Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Een vakkundige iPhone 5 reparatie laten uitvoeren, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt? Is het scherm van uw iPhone 5 kapot, wilt u de accu laten vervangen of is er wat anders aan de hand waardoor de telefoon bijvoorbeeld niet meer opstart? Wij hebben hier een uitgebreide ervaring mee en maken voor de iPhone 5 reparatie uitsluitend gebruik van originele onderdelen. We zijn 6 dagen per week beschikbaar en bieden u de mogelijkheid online uw telefoon aan te melden. We zorgen daarmee voor een iPhone 5 reparatie op het moment dat het u uitkomt, waarbij we uw telefoon gewoon komen ophalen en deze na de reparatie weer netjes bij u langs brengen.

Originele iPhone 5 onderdelen

We maken tijdens de iPhone 5 reparatie uitsluitend gebruik van originele onderdelen. We zorgen er daarmee voor dat we de werking van deze hoogwaardige Apple iPhone weer in de originele staat herstellen. Dit betekent dat u een vlotte smartphone tot uw beschikking heeft, die op basis van iOS tal van geavanceerde mogelijkheden biedt. We gebruiken hoogwaardige onderdelen voor de iPhone 5 reparatie, zodat u kunt rekenen op een duurzaam resultaat waarop we bovendien garantie aanbieden.

6 dagen per week beschikbaar

We zijn 6 dagen per week voor de iPhone 5 reparatie beschikbaar, wat betekent dat we u van dienst kunnen zijn op het moment dat het u uitkomt. Bent u veel aan het werk en heeft u weinig tijd of vindt u het van belang dat u de telefoon zo snel mogelijk werkend terug heeft? Wij gaan er direct voor u mee aan de slag. We zorgen er met de iPhone 5 reparatie voor dat uw toestel weer naar behoren werkt, dankzij de bezorging op uw adres heeft u er direct weer de beschikking over.

Online iPhone 5 reparatie aanmelden

U kunt uw telefoon gewoon online aanmelden voor de iPhone 5 reparatie, aan de hand van het IMEI-nummer. We zorgen ervoor dat we nagaan om welk specifieke model het gaat. Onze specialisten kennen  de onderdelen in deze modellen, zodat we die direct klaar kunnen leggen en de reparatie op een vlotte manier kunnen uitvoeren. Wat dat betref bent u bij ons aan het juiste adres voor een hoogwaardige iPhone 5 reparatie, die we uitvoeren op het moment dat het u uitkomt. U kunt uw telefoon online aanmelden of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Heutinkstraat 4 A
7512 GM Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week