Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Een iPhone 6 reparatie laten uitvoeren door specialisten? We werken met ervaren monteurs en originele onderdelen, waardoor we u bijvoorbeeld garantie op de reparatie kunnen aanbieden. Daarnaast zorgen we voor een helder schaderapport, waarmee u bijvoorbeeld aan de voorwaarden en richtlijnen van uw verzekeraar kunt voldoen. We komen de telefoon gewoon netjes bij u ophalen, voeren de iPhone 6 reparatie uit en brengen de telefoon weer bij u langs. Bovendien voeren we de reparatie uit wanneer het u uitkomt, u hoeft daar geen vrij voor te houden en het is niet nodig om bij ons langs te komen.

Schaderapport bij iPhone 6 reparatie

We zorgen er tijdens een iPhone 6 reparatie voor dat we nauwkeurig bijhouden welke handelingen we verrichten en welke materialen we gebruiken op het moment dat we een onderdeel vervangen. We zorgen er daarmee voor dat we achteraf precies kunnen aangeven wat er is gebeurd. Wilt u de kosten declareren bij uw verzekeraar en heeft u daarvoor een schaderapport van de iPhone 6 reparatie nodig? Wij zorgen er hiermee voor dat u goed duidelijk kunt maken wat er aan de hand was, zodat u de kosten kunt laten vergoeden en u die uiteindelijk zelf niet hoeft te betalen.

Ophalen en repareren

We komen de Apple smartphone netjes bij u ophalen voor de iPhone 6 reparatie, het is niet nodig om daarmee naar ons toe te komen. We zorgen vervolgens voor de reparatie door ervaren specialisten, uiteraard zo vlot mogelijk. Vervolgens gebruiken we de routes die we efficiënt inplannen om uw telefoon weer netjes thuis af te leveren. Dit betekent dat u er de deur niet voor uit hoeft en u toch vlot en vakkundig een iPhone 6 reparatie uit kunt laten voeren door specialisten.

Reparatie wanneer het u uitkomt

U kunt online uw iPhone 6 aanmelden voor een reparatie, om aan te geven wanneer het u goed uitkomt dat we u van dienst kunnen zijn. We zijn 6 dagen per week beschikbaar, waardoor u wat dat betreft niet gebonden bent aan de bekende kantooruren. Het is goed mogelijk om buiten die uren gebruik te maken van onze diensten. We zorgen er met de iPhone 6 reparatie voor dat uw telefoon weer naar behoren werkt, zoals u dat van Apple gewend bent. U kunt online uw iPhone aanmelden of contact met ons opnemen, voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Heutinkstraat 4 A
7512 GM Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week