Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Een iPhone reparatie is duur, kost veel tijd en vraagt om aflevering op een adres in het centrum of zelfs een stad in de omgeving. Toch? Welnee, wij maken een iPhone reparatie voordelig, zorgen ervoor dat we de telefoon gewoon op komen halen wanneer het u uitkomt en voorkomen dat u er de deur voor uit hoeft. In plaats daarvan is het voldoende om de iPhone reparatie online aan te melden. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie en brengen netjes een schaderapport uit. Bovendien zorgen we ervoor dat we de iPhone bij u ophalen en deze na de reparatie weer netjes bij u terugbrengen.

Online iPhone reparatie aanmelden

Wilt u online een iPhone reparatie aanmelden? Dit is heel eenvoudig, u kunt daarvoor gebruik maken van het IMEI-nummer van uw telefoon. Dit is een unieke identificatiecode, aan de hand waarvan we eenvoudig na kunnen gaan om welk model het gaat. We zorgen ervoor dat we de juiste materialen in huis halen en maken een monteur vrij die hier een uitgebreide ervaring mee heeft. Op die manier kunnen we binnen korte tijd een iPhone reparatie uitvoeren, nadat we de telefoon bij u hebben opgehaald.

Schaderapport na iPhone reparatie

Uiteraard houdt onze monteur tijdens de iPhone reparatie netjes bij wat hij doet en welke onderdelen er eventueel vervangen worden. We stellen netjes een schaderapport voor u op en zorgen er op die manier voor dat u goed weet wat er aan de hand is. We verantwoorden de kosten die we maken en zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld voor uw verzekeraar over de juiste documentatie beschikt. Een iPhone reparatie is bij ons in goede handen, wij zorgen ervoor dat uw iPhone weer werkt zoals u dat gewend bent zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Ophalen en weer terugbrengen

Het is voldoende om aan te geven wanneer we de iPhone bij u kunnen komen ophalen, het is niet nodig om die zelf naar ons toe te brengen. In plaats daarvan kunt u de iPhone reparatie online aanmelden en aangeven wanneer het u goed uitkomt dat we bij u langskomen. Daarnaast kunnen we een afspraak met u maken om de telefoon weer langs te brengen, op het moment dat die het weer doet. U bent bij ons aan het juiste adres voor een iPhone reparatie, neem vrijblijvend contact op voor informatie over de mogelijkheden of plan meteen een afspraak in.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Heutinkstraat 4 A
7512GM Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week