Wie zijn wij

GSM Reparatie XL repareert telefoons, smartphones en tablets van diverse merken. Heeft u een iPad of iPhone en is het scherm kapot, is de accu minder dan voorheen of is er sprake van andere problemen? We hebben ervaring met producten van Apple, Samsung, LG, HTC en Nokia. We werken bij GSM Reparatie XL zoveel mogelijk met originele onderdelen en kunnen u 6 dagen per week van dienst zijn. Bovendien beschikken we over specialisten met een jarenlange ervaring en berekenen we toch scherpe prijzen.

Jarenlange ervaring en scherpe prijzen
We beschikken bij GSM Reparatie XL over een jarenlange ervaring, wat betekent dat u kunt rekenen op een vakkundig herstel van uw toestel. We durven zelfs zo ver te gaan om u een garantie op de reparatie aan te bieden, mede omdat we in alle gevallen werken met originele onderdelen.

De invloed op de prijs? Nauwelijks, we berekenen scherpe tarieven voor de reparaties van smartphones en tablets. Onze specialisten hebben een passie voor deze apparaten en halen eigen modellen daarom geregeld uit elkaar. Op die manier doen we een diepgaande kennis op, om u op een vlotte en vakkundige manier van dienst te zijn met de reparatie.

Wij repareren zowel smartphones als tablets

Waar wij goed in zijn

Repareren van smartphones
Repareren van tablets
Binnen 30 minuten service
Speciale service voor bedrijven