Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Op zoek naar een specialist voor een Samsung reparatie, die ervoor zorgt dat uw telefoon vlot weer werkt zoals u dat gewend bent? Gaat het om een moderne smartphone van Samsung of heeft u een tablet die het helaas niet goed meer doet? Wij zorgen voor een Samsung reparatie en berekenen daarvoor bovendien geen voorrijkosten. We berekenen tevens geen verzendkosten, waardoor u hier op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. Als klap op de vuurpijl bieden we standaard garantie op de Samsung reparatie, zodat u zeker weet dat de telefoon of tablet weer werkt zoals het hoort.

Samsung reparatie zonder voorrijkosten

We zijn u graag van dienst met een Samsung reparatie. We komen de telefoon of tablet bij u ophalen op het moment dat het u uitkomt, zonder dat u daar voorrijkosten voor betaalt. We zorgen er daarmee graag voor dat u hier op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken. U hoeft de deur niet uit, terwijl u alleen voor de Samsung reparatie zelf betaalt. We brengen geen andere kosten in rekening, we zorgen er in plaats daarvan voor dat we de ritten slim inplannen en we u daar op een voordelige manier mee van dienst kunnen zijn.

Geen verzendkosten

Bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten, op het moment dat we de Samsung reparatie voor u uitvoeren. Nadat we de telefoon of tablet van Samsung bij u hebben opgehaald gaan we daar op een vakkundige manier mee aan de slag. Uiteraard maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Na de Samsung reparatie komen we het toestel gewoon weer bij u langs brengen. U hoeft daar geen verzendkosten voor te betalen, waardoor we er op een voordelige manier voor zorgen dat u uw toestel weer optimaal kunt gebruiken.

Garantie op Samsung reparatie

De klap op de vuurpijl? We zorgen voor een Samsung reparatie mét garantie. We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en zijn volledig overtuigd van de kundigheid van onze monteurs en andere specialisten. Dat betekent dat we u een garantie op de reparatie aan kunnen bieden. U weet zeker dat uw toestel weer naar behoren werkt, zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt. Direct een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem online contact met ons op over de Samsung reparatie die we voor u kunnen uitvoeren.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Heutinkstraat 4 A
7512 GM Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week