Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Scherm reparatie Hengelo

Grote merken als Apple en Samsung gebruiken puur glas in het scherm van hun telefoons en tablets. Glas ziet er niet alleen mooier uit dan goedkoper plastic, maar zorgt er bovendien voor dat het touchscreen beter werkt. Het enige nadeel van het gebruik van glas bij het maken van schermen voor telefoons en tablets, is het feit dat glas erg kwetsbaar is. Laat u uw telefoon of tablet vallen, dan is de kans groot dat u een grote barst in het scherm heeft of dat het scherm zelfs helemaal kapot is. Ook als u uw telefoon van lage hoogte laat vallen of als u uw telefoon op zachte ondergrond laat vallen, kunt u dit vervelende probleem ervaren door het kwetsbare glas.

Heeft u een telefoon of tablet met gebroken glas? Blijf hier dan niet mee zitten en ga ook nog niet kijken naar een vervangend exemplaar, maar breng een bezoek aan GSM Reparatie XL in Enschede voor een scherm reparatie Hengelo.

Scherm reparatie Hengelo: voor telefoons en tablets
GSM Reparatie XL kan de gebroken schermen van telefoons en tablets repareren. Het maakt niet uit of u een gloednieuwe telefoon van het merk Apple heeft of een ouder model van de Samsung tablet heeft laten vallen: GSM Reparatie XL kan alle gebroken schermen repareren.

Bij het repareren van een gebroken scherm, maken de experts van GSM Reparatie Hengelo altijd gebruik van originele onderdelen van gerenommeerde merken. Komt u naar onze winkel met een telefoon van Apple met gebroken glas, dan gebruiken wij origineel Apple glas om het gebroken glas in uw telefoon te vervangen. Hetzelfde is het geval bij merken als Samsung, want ook hier gebruiken wij enkel de originele onderdelen voor.

Een scherm reparatie Hengelo voor aantrekkelijk tarief
Zeker als u al een oudere telefoon of tablet heeft, wilt u niet te veel investeren in de reparatie van het scherm van dit apparaat. Om ervoor te zorgen dat u nooit te veel hoeft te investeren in de reparatie van uw telefoon of tablet, werkt GSM Reparatie XL altijd voor lage tarieven. Dit betekent dat u enkele tientallen euro’s betaalt voor een scherm reparatie Hengelo, maar hier wel een gloednieuwe telefoon met een gloednieuw scherm voor terug krijgt. Kijken we naar de tarieven van andere reparatiebedrijven in de buurt, dan zien we dat GSM Reparatie XL veruit voor de laagste kosten werkt.

Is uw telefoon of tablet kapot, maar komt heeft dit defect niets te maken met een gebroken scherm? Dan kunt u ook naar GSM Reparatie XL komen voor een reparatie voor laag tarief. Is de aan/uit-knop van uw iPhone bijvoorbeeld kapot, dan komt u naar GSM Reparatie in Enschede voor een iPhone reparatie Hengelo. Is uw Samsung telefoon kapot door waterschade, dan kunt u ook naar onze winkel komen voor een goedkope Samsung reparatie Hengelo.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Eeftinksweg 8
7541 WE Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week