Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Een scherm reparatie voor uw telefoon of tablet vraagt om een vakkundige aanpak, door gespecialiseerde monteurs. Wij beschikken over die monteurs en maken voor uw scherm reparatie bovendien gebruik van uitsluitend originele onderdelen. We zijn 6 dagen per week beschikbaar en bieden u graag de mogelijkheid om uw reparatie online aan te melden. Dat kan aan de hand van het IMEI-nummer van het toestel, zodat we direct weten waar het om gaat en we de juiste materialen voor u beschikbaar kunnen maken.

Scherm reparatie met originele onderdelen

We zorgen er tijdens een scherm reparatie voor dat we uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen. Dit levert het beste resultaat op, waar u op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Het scherm is weer goed van kwaliteit en werkt op de manier zoals u dat gewend bent. Uiteraard kijken we ook de rest van de smartphone of tablet meteen voor u na, om na te gaan of er geen andere onderdelen beschadigd zijn geraakt. Is dat het geval? Dan kunnen we u daar naast de scherm reparatie ook meteen mee van dienst zijn, zodat het toestel weer als nieuw is en u daar lange tijd plezier van zal hebben.

6 dagen per week beschikbaar

We zijn 6 dagen per week beschikbaar voor uw scherm reparatie, net als voor het ophalen en weer terugbrengen van uw toestel. U kunt een afspraak maken op het moment dat het u uitkomt, wij komen naar u toe om het apparaat op te halen. Vervolgens gaan we daar 6 dagen per week mee aan de slag. Onze monteurs werken vlot en vakkundig, zodat u snel weer de beschikking heeft over uw device. We zorgen er met een scherm reparatie graag voor dat het scherm er weer strak uitziet en dit optimaal werkt, bijvoorbeeld na een val of een andere vorm van schade.

Online scherm reparatie aanmelden

U kunt uw toestel gewoon online aanmelden voor een scherm reparatie, u hoeft daar de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven wanneer we bij u langs kunnen komen. We gaan vervolgens vlot voor u aan de slag en zorgen er na afloop voor dat we het toestel weer netjes bij u langs brengen. U bent op die manier verzekerd van een goede scherm reparatie, zonder dat u daar aan de andere kant zelf veel omkijken naar heeft.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Eeftinksweg 8
7541 WE Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week