Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Zoekt u een specialist voor een vakkundige smartphone reparatie? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. We zorgen voor een helder schaderapport, aan de hand waarvan we graag aangeven wat er aan de hand was en hoe we dat hebben verholpen. Bovendien komen we de smartphone netjes bij u ophalen en brengen we die na de reparatie weer bij u langs. We doen dat op het moment dat het u het best uitkomt. U hoeft de deur niet uit voor de smartphone reparatie, u hoeft er zelfs niet speciaal voor thuis te blijven.

Schaderapport bij smartphone reparatie

We zorgen er tijdens de smartphone reparatie voor dat we goed bijhouden wat er aan de hand is met de telefoon en wat we doen om dit te herstellen. We noteren welke onderdelen we gebruiken en hoe we ervoor zorgen dat we die weer netjes aan kunnen sluiten. Dit betekent dat u aan de hand van het schaderapport eenvoudig na kunt gaan wat er aan de hand was en wat we hebben gedaan. Heeft u het schaderapport nodig voor de verzekering? Wij zorgen ervoor dat het rapport van de smartphone reparatie aan alle richtlijnen voldoet, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Ophalen en weer terugbrengen

U hoeft de deur niet uit voor een smartphone reparatie, het is niet langer nodig om uw telefoon bij ons langs te komen brengen. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven wanneer het u goed uitkomt dat we bij u langskomen. U kunt online een afspraak maken, wij zorgen er zodra we het toestel in handen hebben voor dat we de smartphone reparatie vlot voor u uitvoeren. We maken tijdig gespecialiseerde monteurs beschikbaar, die hier vlot voor u mee aan de slag gaan.

Smartphone reparatie wanneer het u uitkomt

Wat dat betreft kunt u de smartphone reparatie uit laten voeren op het moment dat het u het best uitkomt. We zijn 6 dagen per week beschikbaar, waarmee we er graag voor zorgen dat u ook buiten de bekende kantooruren bij ons terecht kunt. We zorgen ervoor dat u de smartphone zo min mogelijk hoeft te missen, door deze na de smartphone reparatie weer vlot bij u af te leveren. U kunt online uw smartphone aanmelden en direct een afspraak maken of contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden en reparaties.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Heutinkstraat 4 A
7512 GM Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week