Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Vlot een tablet reparatie laten uitvoeren, zonder dat u daarvoor zelf met uw tablet op pad hoeft? Wij kunnen u er goed mee van dienst zijn. Bovendien voorkomen we hoge verzendkosten, door onze routes slim in te plannen en de tablet gewoon gratis bij u op te halen. Uiteraard bieden we een goede garantie op de tablet reparatie, zodat u zeker weet dat het apparaat weer naar behoren werkt en dat bovendien zo blijft. We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en maken een gespecialiseerde monteur vrij, die goed weet wat er aan de hand is en hoe een tablet reparatie uitkomst kan bieden.

Tablet reparatie zonder verzendkosten

Wilt u voordelig een tablet reparatie laten uitvoeren, zonder dat u daar zelf de deur voor uit hoeft of u hoge verzendkosten betaalt? Het is in dat geval verstandig om de reparatie door ons uit te laten voeren. We zorgen ervoor dat we de tablet netjes bij u op komen halen, we deze repareren en de tablet na afloop weer bij u langs brengen. We brengen u daar geen verzendkosten voor in rekening. In plaats daarvan betaalt u alleen voor de tablet reparatie, zodat u er op een voordelige manier voor kunt zorgen dat uw toestel weer naar behoren werkt.

Garantie op tablet reparatie

Wanneer we een tablet reparatie uitvoeren doen we dat standaard met de grootst mogelijke zorg. We zorgen er op die manier voor dat u kunt rekenen op een degelijke reparatie, uiteraard uitsluitend met originele onderdelen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in verschillende tablets, waarmee we er graag voor zorgen dat we goed weten wat we doen. We halen regelmatig een eigen tablet uit elkaar, om er al op voorhand voor te zorgen dat we de juiste onderdelen voor de tablet reparatie in huis hebben en we u daar vlot en vakkundig mee van dienst kunnen zijn.

Altijd originele onderdelen

We maken voor de tablet reparatie uitsluitend gebruik van originele onderdelen, onafhankelijk van het merk en model dat u heeft. U kunt online uw tablet aanmelden voor een reparatie, zodat we alvast na kunnen gaan om welk model het gaat en welke onderdelen we daarvoor nodig hebben. Vervolgens gaan we voor u aan de slag met de tablet reparatie, zodat u deze weer kunt gebruiken zoals u dat gewend bent. Is het scherm kapot of start de tablet niet meer op? Wij zorgen voor een vakkundige reparatie.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Eeftinksweg 8
7541 WE Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week