Maak hieronder uw keuze en bereken uw reparatiekosten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Uw telefoon reparatie is bij ons in goede handen, wij zorgen ervoor dat u een scherpe prijs betaalt voor een vakkundig herstel. Is het scherm kapot, start de telefoon niet meer op of is er iets anders aan de hand? Dat is geen probleem voor onze gespecialiseerde monteurs. We zijn 6 dagen per week beschikbaar en bieden u de mogelijkheid om de telefoon reparatie gewoon online aan te melden. Dat kan aan de hand van het IMEI-nummer, zodat we direct weten om welk model het gaat. Uiteraard zorgen we tijdens de telefoon reparatie voor een net schaderapport, om onze werkzaamheden in kaart te brengen en aan de voorwaarden van uw verzekeraar te voldoen.

6 dagen per week beschikbaar

We zijn 6 dagen per week beschikbaar voor een telefoon reparatie, waardoor u uw telefoon nooit lang hoeft te missen. We zorgen er in plaats daarvan dat u er weer snel de beschikking over heeft, zodat u door kunt met de werkzaamheden die u heeft. We kunnen bij u langskomen wanneer u wenst, om uw telefoon op te halen en deze te repareren. Dit betekent dat u er zelf de deur niet voor uit hoeft, waardoor u er zo min mogelijk tijd mee kwijt bent.

Online telefoon reparatie aanmelden

Wilt u uw telefoon aanmelden voor een telefoon reparatie? U kunt dat gewoon online doen, het is voldoende om het IMEI-nummer in te voeren. Dit is een uniek nummer voor uw telefoon, dat ons onder andere aangeeft om welk model het gaat. We zorgen er daarmee voor dat we alvast de juiste onderdelen in huis kunnen halen en we een monteur kunnen inschakelen die veel ervaring heeft met uw model. Dit levert een vlotte en vakkundige telefoon reparatie op, die bovendien leidt tot een duurzaam resultaat.

Schaderapport bij telefoon reparatie

Uiteraard zorgen we tijdens de telefoon reparatie voor een overzichtelijk schaderapport. We houden daarin nauwkeurig bij welke handelingen we uitvoeren en welke onderdelen we vervangen. Bovendien kunnen we aan de hand daarvan de kosten specificeren en zorgt u ervoor dat u het rapport aan de verzekeraar kunt overleggen. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres voor een vakkundige reparatie. Wilt u meteen een telefoon reparatie uit laten voeren of meer weten over de mogelijkheden? U kunt uw toestel online aanmelden of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Breng uw toestel langs

GSM Reparatie XL

Eeftinksweg 8
7541 WE Enschede

Plan uw route

U kunt Gratis parkeren!

Maak een afspraak

  • Wanneer het u uitkomt
  • Binnen 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • 6 dagen per week